hemmat khahi (10 of 19)-9.jpg

بررسی‌های اخیر دانشمندان نشان می‌دهد استشمام بوی برخی از غذاها موجب لاغری فرد می‌شود.

 

به گزارش ایسنا به نقل از باشگاه خبرنگاران، غذاهای فلفل‌دار از خود نوعی گاز متصاعد می‌کنند که این گاز باعث نفوذ در "ریه‌ها" شده و در "سیستم گوارشی" تغییراتی را نیز به وجود می‌آورد که جلوی ترشح "هورمون گرسنگی" را می‌گیرد.

 

گفتنی است؛ امروزه برای لاغر شدن موضعی از انواع فلفل استفاده می‌کنند و بو و رنگ فلفل‌ها خواص درمانی زیادی دارند.

 

بوی فلفل "کلسترول" را در رگ‌ها از بین می‌برد و مانع از تخریب "سیستم قلبی و عروقی بدن" می‌شود.

 

از این رو همواره پزشکان توصیه می‌کنند تا در پخت و طبخ هر غذایی از مقدار زیادی فلفل یا فلفل دلمه‌ای استفاده شود زیرا بویی که از آن متصاعد می‌شود می‌تواند چربی‌های بدن را بسوزاند.